Roland - Autó, Edelény

1 Vélemény
Roland - Autó
Egres Út 1.
3780 Edelény
Borsod-Abaúj-Zemplén

Gazdasági információk

Cégnév
Roland Autó Kft.

Leírás

?A Roland-Autó Kft. célja az, hogy minőségi használtautót értékesítsen versenyképes áron, mindenek előtt szem előtt tartva a vásárlóközönség minden egyes kívánságát és igényét.? Gépjármű adás-vétel Gépjármű szervízelés Alkatrész értékesítés Eredetiség vizsgálat


Cégleírás
Mi a Roland- Autó Kft.-nél úgy gondoljuk, hogy fontos meghatározni és kinyilatkoztatni a cég küldetését, céljait: ?A Roland-Autó Kft. célja az, hogy minőségi használtautót értékesítsen versenyképes áron, mindenek előtt szem előtt tartva a vásárlóközönség minden egyes kívánságát és igényét.? Kezdetektől fogva nem csupán autót szeretnénk értékesíteni, hanem egy elégedett vásárlói kört kialakítani, és megbízhatóságunkkal, sokoldalúságunkkal olyan összképet mutatni az ügyfelek felé, amely által bizalommal fordulnak hozzánk. Szolgáltatásaink Gépjármű adás-vétel Jól felkészült értékesítő munkatársaink segítségével ön teljeskörű tájékoztatás mellett választhatja ki álmai autóját. Nálunk nem fog eltitkolt sérülésekkel, elhallgatott hibákkal találkozni! Bizományos értékesítés Mi gondját viseljük autójának és mindez nem kerül semmibe, tehát nem számítunk fel tárolási díjat és a közvetítői jutalékunk is a piacon egyedülállóan alacsony.
Hitelügyintézés, akár hozott autóra is!   Hitelügyintézési díj felszámolása nélkül közvetítjük ön számára a kiválasztott pénzintézet kedvező konstrukcióját és még az okmányirodai ügyintézés nehézségeitől is megszabadítjuk. Készpénzes autófelvásárlás SZEMTELENÜL KEVESET ÉR AUTÓJA AZ AUTÓSZALONOK SZERINT? Mi kiemelt áron azonnali készpénzfizetéssel megvásároljuk autóját, lehet az hitellel terhelt, vagy akár  kisebb hibákkal rendelkező. Kötelező felelősségbiztosítás kötés Az alábbi 10 magyarországi biztosító társaság közül választhat: ALIANZ HUNGÁRIA, KÖBE, K&H, TIR, GENERALI PROVIDENCIA, GROUPAMA, UNION, UNIQUA, AB-AEGON, OTP GARANCIA Gépjármű szervízelés A 2006-os év első felében elkészülő Európai uniós szabványoknak megfelelő műhellyel állunk rendelkezésére, de addig is partnereink segítségével gyors és szakszerű szervízszolgáltatásokat biztosítunk.
Alkatrész értékesítés Eredetiség vizsgálat
Kulcsszavak:
Autókereskedelem, Gépjármű, Autó, Adás vétel, Roland, Bizományos értékesítés
Roland - Autó a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

kovi26tom
Autó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Autóvásárlásnál az elsők között volt ez a kereskedés, amit felkerestem. Végül nem nem tőlük vásároltam, de erről nem ők tehetnek. Segítőkészek voltak nagyon a kereskedők. Minden információval elláttak ami érdekelt. Az autó választékuk tágas, vásárlásnál mindenképpen érdemes körülnézni itt.

Írjon véleményt a(z) Roland - Autó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Szentpéteri Út 017/12
  3780  Edelény
 2. Rozsnyói Utca 31
  3780  Edelény
 3. Jókai Út 2.
  3744  Múcsony
 4. Szerviz U. 1.
  3700  Kazincbarcika
 5. Irinyi János Utca 1.
  3700  Kazincbarcika
 6. IRINYI JÁNOS U. 1.
  3700  Kazincbarcika
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete